06-24883890 info@vitaaldier.nl

Werkwijze

Vitaal Dier werkt oplossingsgericht door –indien nodig- samen te werken met andere deskundigen, bijvoorbeeld met een dierenarts, hondengedragsdeskundigen, osteopaten, dierencommunicator, fysiotherapeut etc.

Collega’s met wie ik nauw samenwerk:

Dierencommunicator:

Sinds kort werk ik samen met Anny Vermeulen. Onze gezamenlijke aanpak richt zich met name op gedragsproblemen. Anny is gespecialiseerd in angstige, zenuwachtige en gestresste dieren en zorgt voor de aanpak van het psychologische gedeelte en voor een praktische aanpak (bruikbare handvatten en tips). Een gezamenlijke aanpak biedt vaak een effectieve oplossing.

Wilt u meer weten of een gezamenlijk consult iets voor uw dier is, bel of mail mij gerust om te vragen of wij iets voor uw dier kunnen betekenen.

Osteopaat:

Regelmatig zet ik Aafke Wuite, zie Osteopathie, in. De osteopaat onderzoekt het hele lichaam en behandelt de gebieden waar de oorzaak zit. De behandeling bestaat uit zachte manuele handelingen. Door bepaalde spieren te ontspannen en/of een geblokkeerde wervel of beengewricht los te maken, kan het lichaam het evenwicht weer herstellen en dus zichzelf genezen. Ook de huid en het onderhuidse bindweefsel, worden via milde technieken losgemaakt. Samen met een natuurgeneeskundige aanpak levert dat in de praktijk zeer goede resultaten op.

Verder werk ik nauw samen met:

Marilyn van Dommelen
(kynologisch instructeur/gedragstherapeut, zie: Dogcollege

Danielle Meskers, zie;
www.qimmiqhondentrainingen.nl

Kynologisch adviesbureau Ingrid Giesen zie:
www.hondendebaas.nl

 Vraag persoonlijk advies voor uw dier aan

Emailadres

info@vitaaldier.nl

Telefoonnummer

06 24 88 38 90

Adres

Knapersven 15

5738 PC Mariahout

Over mij
Professioneel therapeut

Ik zie het als onze verantwoordelijkheid om goed voor onze dieren te zorgen. Daar hoort ook een goede geneeskundige hulp bij. Ik vind het fascinerend om te zien welke mogelijkheden alternatieve geneeskunde kan bieden op het gebied van welzijn en gezondheid bij dieren. Voor mij is er niets mooiers dan het dier en daarmee ook de eigenaar te helpen.