Over Vitaal Dier

In de praktijk zie ik vaak bij dieren met langdurig chronische problemen (zoals huid/vacht-, spijsverteringsproblemen, allergieen), dat ze een tekort hebben aan bepaalde voedingsstoffen. Door dit door te meten en aan te pakken, kunnen de dieren uiteindelijk geholpen worden.

Ik ga doelgericht te werk, waarbij ik zowel de eigenaar als het dier met respect behandel. Aan de hand van een zorgvuldig diagnoseproces en de verkregen informatie stel ik een diagnose en een behandelplan op.

Ik ben lid van de beroepsvereniging BCND.

Ik zie het als onze verantwoordelijkheid om goed voor onze dieren te zorgen. Daar hoort ook een goede geneeskundige hulp bij. Ik vind het fascinerend om te zien welke mogelijkheden alternatieve geneeskunde kan bieden op het gebied van welzijn en gezondheid bij dieren. Voor mij is er niets mooiers dan het dier en daarmee ook de eigenaar te helpen. Aangezien dit voor mij voorop staat, werk ik graag nauw samen met reguliere en niet reguliere specialisten/therapeuten. In de praktijk blijkt dit heel goed te werken. Samen bereik je immers in een groot aantal gevallen meer dan alleen

Over mij

"Sinds 2009 ben ik werkzaam als hbo gediplomeerd veterinair natuurgeneeskundige. Om bij te blijven in het vak heb ik verschillende seminars, cursussen en workshops gevolgd, zoals onder meer: Seminars: ‘bijnieren en schildklier’, ‘auto-immuunziektes’, ‘Hart- en vaatziekten’, ‘Behandeling van kanker, nieuwe kennis en mogelijkheden’, ‘Ontgiftingsmethoden als basis voor gezondheid en vitaliteit’, ‘Biomedische behandeling van autisme (en ADHD)’, ‘Enzymtherapie’, ‘Lyme te lijf’, ‘Slaap, stemming en stress’, etc."
Masterclasses: Voedingsleer paard, Detox, Celzouten.
Cursus Lecher-antenne, Healthcare-Academy Den Hoek in De Bilt (2014).
Connectie cursus, Healthcare-Academy Den Hoek in De Bilt (2014).
Homeopathie cursussen, Veterinaire Homeopathie College Nederland.
Previous slide
Next slide

Vraag persoonlijk advies voor uw dier aan

EMAILADRES

info@vitaaldier.nl

TELEFOONNUMMER

06 24 88 38 90

ADRES

Knapersven 15 | 5738 PC Mariahout