Koya

Koya, een Rhodesian Ridgeback van mijn moeder, kreeg last van een oor en hieronder ontwikkelde zich een bult. Deze bult werd steeds groter en Koya had hier veel last van. Ze had pijn en eten werd steeds lastiger voor haar. De dierenarts wist wat de oorzaak was van de bult en heeft de bult éénmaal leeg gemaakt.

Binnen een half jaar was de bult weer bijna even groot en mijn moeder is weer naar de dierenarts gegaan. Het advies was om de bult operatief te verwijderen, maar dat zou alleen in Utrecht kunnen. Dit lag aan de lokatie: de plek was te risicovol om te opereren en de specialisten durfden dit niet. Bij deze zeer dure operatie zouden ook nog eens complicaties kunnen optreden. En ze wisten niet hoe Koya uit de operatie zou komen. Dit risico wilde mijn moeder uiteraard niet nemen.

Hierna zijn we verder gaan zoeken en bij Ana terecht gekomen. Zij heeft met behulp van healing en homeopatische middelen de bult laten verdwijnen. Nadat Ana was geweest kwamen al snel de opmerkingen dat de bult al kleiner aan ‘t worden was. Het leuke hieraan was dat Koya nog geen middel had gehad en dit een reactie van de healing was. Nadat onder andere de homeopatische middelen en celzouten waren ingezet, werd de bult kleiner totdat deze helemaal weg was. Koya werd daarnaast ook veel vrolijker en levenslustiger. Ana superbedankt!