06-24883890 info@vitaaldier.nl

Orthomoleculaire voedingsadvies

Wat is orthomoleculair voedingsadvies?

Orthomoleculaire voedingsleer bestudeert de werking van voedingsstoffen in het lichaam en de invloed daarvan op de gezondheid.

Tekorten of het ontbreken van voedingsstoffen kunnen oorzaak zijn van lichamelijke en geestelijke klachten. De orthomoleculaire voedingsleer tracht te bepalen welke voedingsstoffen het lichaam nodig heeft en wat de benodigde concentraties zijn.

Met behulp van bioresonantie wordt de aanwezigheid van en eventueel tekort of overschot aan diverse voedingsstoffen geanalyseerd. Aan de hand van de uitkomsten kunnen met behulp van de orthomoleculaire voedingsleer voedingsadviezen gegeven worden en eventueel supplementen worden voorgeschreven.

Enkele toepassingen:
– allergieën
– lage weerstand, weinig energie, vermoeidheid
– maag- en darmklachten
– voedingsstoffentekort

 Vraag persoonlijk advies voor uw dier aan

Emailadres

info@vitaaldier.nl

Telefoonnummer

06 24 88 38 90

Adres

Knapersven 15

5738 PC Mariahout

Over mij
Professioneel therapeut

Ik zie het als onze verantwoordelijkheid om goed voor onze dieren te zorgen. Daar hoort ook een goede geneeskundige hulp bij. Ik vind het fascinerend om te zien welke mogelijkheden alternatieve geneeskunde kan bieden op het gebied van welzijn en gezondheid bij dieren. Voor mij is er niets mooiers dan het dier en daarmee ook de eigenaar te helpen.